Dział handlowy:

tel.: (0-22) 752 25 18,
fax: (0-22) 752 25 24
e-mail: eurogast@eurogast.pl
 

Projektowanie

Projekt technologiczny powinien być pierwszym etapem inwestycji jaką jest lokal gastronomiczny, ponieważ stanowi on podstawę do prawidłowego funkcjonowania całego zakładu. Jest także niezbędnym elementem do zatwierdzenia naszej inwestycji przez Sanepid.
 
W przypadku kiedy nasz klienta nie posiada projektu, możliwa jest wizyta naszego przedstawiciela w budowanym lub adaptowanym obiekcie, w celu zdjęcia dokładnych wymiarów pomieszczeń i wykonania projektu na tej bazie.
 
Projekty wykonywane przez nasz biuro uwzględniają:
 
Dysponujemy kompletną biblioteką komputerową oferowanych urządzeń, co pozwala na szybkie i niekłopotliwe dokonywanie korekt w projektach lub przedstawienie kilku alternatywnych rozwiązań danej restauracji do akceptacji przez inwestora.
 
Dysponujemy również gotowymi aranżacjami stref wydawczych, których rodzaje, kolorystyka i układ poszczególnych urządzeń neutralnych, chłodniczych i grzewczych zarówno na froncie, jak i w tylnej części strefy, ze względu na modułową konstrukcję segmentów można dobrać indywidualnie do każdego typy sali konsumpcyjnej.
 
Należy jednak pamiętać, że projekt technologiczny to nie tylko niepotrzebny „wymysł” Sanepidu. Dobrze i funkcjonalnie zaprojektowany zakład zapewnia maksymalizację możliwości produkcyjnych, a przez to zwiększa szanse na ekonomiczne powodzenie naszej inwestycji!